Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorSmeg

Smeg

Iedereen die een product van SMEG bezit, kan zich daarover verheugen alsof het een designer accessoire is. Bijna iedereen kent de stijlvolle en chique retro look koelkasten die klassieke looks met moderne technologie combineren. SMEG biedt echter nog meer huishoudelijke apparaten.

SMEG is een Italiaanse fabrikant van huishoudelijke apparaten en is gevestigd in Guastalla in de Noord-Italiaanse provincie Reggio Emilia. Het bedrijf werd opgericht door Vittorio Bertazzoni in 1948 en heeft altijd als doel gehad om eenvoudige huishoudelijke apparaten te transformeren door hun ´Made in Italy´designs.

SMEG Innovatie

In bijna geen ander gebied zijn er zo veel verschillende wensen aanwezig als in de keuken. Elektrische apparaten moeten aan hoge prestaties en aan alle verwachtingen voldoen. Maar hoe het apparaat eruit ziet mag niet naar de achtergrond verdwijnen, omdat het algemene beeld van de keuken moet kloppen. Deze uitdagingen heeft SMEG aangenomen: innovatieve technologie gecombineerd met de stijlvolle look van modieuze woningen in perfecte harmonie! In dit verband garandeert het Italiaanse bedrijf SMEG basis eigenschappen zoals veiligheid, stijl, lange levensduur en een verscheidenheid aan toepassingen.

Design van SMEG

Design betekent voor SMEG dat de producten een bepaalde look en een eigen identiteit toegekend wordt. Apparaten moeten niet alleen nuttig, onmisbaar en stijlvol zijn – een huishoudelijk apparaat van SMEG moet een ervaring zijn! Aan details en intelligente oplossingen kan worden gezien dat de bewoners van een huis naar een bepaalde levensstijl streven. SMEG proberen hun producten het belangrijkste deel van het huiselijk leven te maken en in het centrum te plaatsen. SMEG zal niet verdwijnen achter gevels van inbouwkeukens. SMEG kan elke keuken met hun apparaten transformeren tot een podium. De ontwerpafdeling van het bedrijf SMEG werkt met de definitie van stijl en het uiterlijk van elk product nauw samen met een aantal wereldklasse architecten zoals bijvoorbeeld Mario Bellini. Met een mix van technische componenten en een prachtig design, waar SMEG heel goed in is, zijn er in de loop van tijd ware iconen in het gebied van huishouden worden gecreëerd. Italië staat bekend om zijn liefde en passie voor mode, beauty en lifestyle. Stijl en creativiteit zijn daarom ook twee speciale en basisfuncties die SMEG tot een typische vertegenwoordiger van het begrip van schoonheid maakt.

SMEG producten

  • Ovens van SMEG: De selectie is hier dankzij uniek onderzoek zeer breed. SMEG heeft dus inbouw ovens van hoge kwaliteit met een elegante look aan te bieden.
  • Gasovens van SMEG: De gas oven van SMEG is waarschijnlijk de meest opvallende eye-catcher – ze staan in de keuken volledig in de schijnwerpers en dat is niet alleen vanwege hun grote, maar ook om hun stijlvolle look. SMEG is geïnspireerd door de beroemde chef-koks van de wereld en schoonheid en functionaliteit worden hier met elkaar verbonden.
  • Koelkasten en diepvriezers van SMEG: Een van de meest bekende producten van het Italiaanse label is waarschijnlijk de standaard koelkast in de stijl van de jaren ’50 – een stijlicoon onder de koelkasten. Maar alle koelunits van SMEG hebben een uniek ontwerp, zodat er voor iedere smaak een ontwerp bij zit. In aanvulling op de esthetiek voldoet elke koelkast ook aan de volgende eisen: minimalistisch design en een zekere eenvoud. De roestvrijstalen modellen van SMEG zijn ook voorzien van oppervlakken die geen vingerafdrukken toestaan.
  • Koffiemachines van SMEG: Wie zichzelf en zijn gasten niet alleen een uitstekende koffie ervaring wilt bieden, maar de koffie ook wil maken met een prachtig design, die zitten zeker goed met een koffiezetrapparaat van SMEG. Deze volautomatische machines zijn eenvoudig te gebruiken en door een timer is het mogelijk de machine automatisch in te schakelen voordat u opstaat. Van espresso tot heel gewone koffie: deze koffiemachines kunnen niet alleen elke soort van koffie bereiden, maar zien er ook nog prachtig uit in uw keuken.
  • Vaatwassers van SMEG: de vaatwasser van SMEG is beschikbaar als alleenstaande of als ingebouwd model. er Het maakt niet uit welk model – een nieuwe SMEG vaatwasser is een zeer goede keuze voor de keuken! Met vele jaren ervaring op dit gebied omvangt het assortiment exclusieve, functionele vlekkeloze en gepatenteerde vaatwassers. Het uiterlijk van de vaatwasser kunt u kiezen op basis van wat u het mooiste vindt in een elegante roestvrijstalen optie of net zoals de kleurrijke koelkasten in de stijl van de jaren ’50.