Sex & the City interieurstijlen

Sex-and-the-city_header Het is al 10 jaar geleden dat de laatste aflevering van “Sex and the City” op onze televisieschermen werd getoond, maar deze serie blijft onze fantasieën en dromen stimuleren. Er zijn niet veel series die zo’n legende-status bereikt hebben als “Sex and the City” dat gedaan heeft. Het is echt een eigen merk geworden en het heeft de manier waarop wij over drie grote thema’s denken veranderd: TV, vrouwen en seks. De glamoureuze, grappige en onafhankelijke vrouwelijke karakters, Carrie, Miranda, Charlotte en Samantha zijn een inspiratie voor vele vrouwen op het gebied van mode en stijl. Wij laten ons nog een keertje inspireren – met de Westwing versies van interieurstijlen die bij de geliefde karkaters uit de serie zouden kunnen passen.
carrienew

CARRIE

Carrie is een vrijheidslievende en creatieve vrouw. Met een scherpe tong en een geweldig gevoel voor humor is ze erg gezellig. Dat zien we ook terug in haar stijl – Carrie herontdekt zichzelf graag, neemt snel nieuwe gewoonten aan en is nooit bang voor de meest gedurfde experimenten. Een vrouw zoals Carrie zou zich geweldig voelen in interieurs gevuld met kleuren en bijzondere decoraties. Haar huis moet een creatieve mix van stijlen en trends zijn, die haar levendige persoonlijkheid reflecteerd. Zij zou voor Boho stijl elementen kiezen – zonder twijfel de de meest kunstzinnige interieur design stijl. Kleurrijke, etnische stoffen en unieke decoraties moeten worden afgestemd met vintage meubels en Glamour stijl accessoires – precies zoals Carrie vintage en eclectische jurken met Manolo Blahniks kan dragen.

BANNER CARRIE copy
charlotte-new

CHARLOTTE

Veiligheid en materialisme zijn heel belangrijk voor Charlotte. Ze is heel goed gemanierd en vrouwelijk, wat haar tot de perfecte vrouw, voor de perfecte man in een perfect huis maakt. Hoe is Charlotte’s romantische, maar toch ook elegante stijl, met haar ingetogen instelling te combineren in het ontwerp van een interieur? De beste manier om haar karakter te weerspiegelen, is om haar interieur deels Glamour stijl, deels Romantisch, op een zeer vrouwelijke manier, in te richten. Lichte, zachte kleuren moeten worden gecombineerd met bloemen en gepolijste ornamenten, voor de perfecte New York chic touch. Vergeet niet te versieren om indruk te maken – meubels en decoraties moeten perfect bij elkaar passen om zo Charlotte’s onberispelijke imago te complimenteren.

BANNER CHARLOTTE
miranda2

MIRANDA

Miranda is netjes en streng; ze volgt de regels, werkt hard en is een betrouwbare vriend. Ze kan sceptisch en cynisch zijn, maar tegelijkertijd ook idealistisch, en is altijd bereidt de mensen die haar dierbaar zijn te helpen. Het huis van een vrouw als Miranda moet zo direct en gepolijst zijn als zij is. Ze heeft een geweldige smaak, maar houdt niet van eclectische experimenten: haar omgeving moet strak, elegant en modern zijn. Decoraties moeten minimalistisch zijn, en het interieur moet niet te veel over haar onthullen. Miranda houdt ervan zich sterk te voelen, en zij zou zeker graag een ontwerper stuk thuis hebben staan – een teken van prestige en succes. Het moet echter wel iets discreet en comfortabel zijn, zoals Matthew Hilton’s Oscar bank of stoelen Philippe Starck bijvoorbeeld.

BANNER MIRANDA
samanta2

SAMANTHA

Samantha houdt van variatie en verandering en is allergisch tegen een monotone en veilige levensstijl. Samantha’s liefde voor lol en experimenten moet weerspiegeld worden in haar omgeving. Er is bij Samantha geen plaats voor verveling! De stijl die het beste bij een vrouw zoals Samantha past is een mix van Glamour stijl en Moderne stijl, met een vleugje over-the-top, net zo als haar persoonlijkheid. Om de gewaagde, unieke en ongetemde persoonlijkheid van Samantha te weerspiegelen, zou het goed zijn om een excentriek tintje aan haar interieur te geven – zoals een dierenmotief of extravagante kunstwerken. In de serie draagt ze vaak rood en waardeert indrukwekkende sieraden. Dit moet tot uiting komen in haar huis met een keuze van extravagante rode meubels, en natuurlijk een statement lamp.

banner samanta copy

Fotos © Living4media,  Westwing, David Shankbone, The Heart Truth y Mingle Media TV

De sales begint vandaag

Aankomende sales