Delen

Scorpio_bnr_top_NL

Schorpioen en stijl

Scorpio_bnr_style_NL

De Schorpioen: wat een sterke persoonlijkheid! Een femme fatale, een vamp! Iemand die met al zijn passie ontzettend veel van je kan houden, maar waar soms voor moet worden uitgekeken. Liefde en haat kunnen hand in hand gaan bij dit intense en krachtige sterrenbeeld.

De Schorpioen is diepzinnig, staat graag in de schijnwerpers, weet te imponeren en shockeren en valt meteen op tussen de menigte. Hij kan zelfbewust en rustig overkomen, maar van binnen woedt een ziedende, emotionele energie.

Met al deze passie in zich, is de Schorpioen niet iemand die snel stil zit. Alles waar hij van houdt, doet hij vol overgave en met honderd procent inzet: veel sporten, een ongelooflijk goede liefdespartner zijn, hard werken en er zijn voor vrienden. Een Schorpioen vind men in zijn vrije tijd in het theater, liefst bij een dansvoorstelling, waar alle emoties fysiek tot uiting komen. Ballet, flamenco en de tango zijn favoriet!

De passie die de Schorpioen met zich mee draagt, is terug te zien in zijn kledingstijl en manier van inrichten. Extravagante kleding, hoge hakken, een luxe avondjurk met spannend decolleté, verraden het temperament van de Schorpioen. In huis is dat niet anders: sensuele kleuren als rood en paars komen niet alleen terug in de meubels, maar ook in de overdaad aan accessoires en ornamenten.

Scorpio_bnr_small-II_NL

Donkere glamour

Zo indrukwekkend en opvallend als de Schorpioen in verschijnen overkomt, zo intrigerend is zijn interieur. Waar voor sommigen kleuren als donkerrood, paars en zwart een trend zijn, waar snel op uitgekeken is, zijn deze tinten voor de Schorpioen tijdloos en rustgevend.

Een Schorpioen voelt zich thuis bij overdaad, luxe en glamour! Denk aan oude theaters met dik fluwelen, donkerrode gordijnen, zachte helderrode stoeltjes en zwarte, rijk gedecoreerde muren en u heeft de donkere glamour stijl van de Schorpioen te pakken.

Voeg daar antieke kroonluchters (overal!), kussentjes van glanzend zijde, zilveren kandelaars en een excentriek tapijt aan toe en het originele plaatje voor een interieur van de Schorpioen is compleet. Bij een tikkeltje Gothic, exotisch en theatraal voelt een Schorpioen zich totaal op zijn gemak.

De veelheid en mix van verschillende materialen verraadt ten slotte ook de intensiteit van zijn karakter. Een Schorpioen houdt van veel, maar vooral van sprekende texturen. Hout is donker en massief, fluweel is dik en opvallend gekleurd, metaal is altijd glanzend en details zijn van kristal, leer of koper. Alles wordt op elkaar afgestemd tot de ideale balans van rood- en paarstinten in combinatie met zwart. Een echt avontuur!

Astrologieblog
De Schorpioen is het meest mysterieuze teken van de dierenriem en heeft o.a. met de mystieke kant van de seksualiteit te maken. Kleur is een belangrijk sfeermaker en de Schorpioen houdt van kleuren die zwoelheid en intimiteit uitstralen, zoals chocoladebruin, warm grijs en robijn. Privacy is een belangrijk thema voor de Schorpioen en de gordijnen in de slaapkamer – die uit meerdere lagen stof bestaan – moeten tot de vloer hangen. De Schorpioen wil niet teveel van zichzelf prijsgeven en houdt de slaapkamer goed opgeruimd. Een moderne garderobekast met spielgeldeuren en veel lades, mag niet ontbreken. Het bed –met zachte kussens – is uitnodigend en moet groot genoeg zijn om ieder slaper voldoende ruimte te geven. De Schorpioen is een verzamelaar, met gevoel voor nostalgie en traditie: de curiositeitenkabinet van tante Fe, de eigen collectie van decoratieve artikelen, tassen, schoenen, horloges, of zelfs kookboeken, moeten ergens een plek krijgen. Deze kamer prikkelt de zintuigen maar dan wel op een prettige manier.
– Elizabeth van Astrologieblog (www.astrologieblog.nl)

Scorpio_bnr_interior_1_NL
Scorpio_bnr_interior_2_NL
Scorpio_bnr_interior_3_NL

Must-haves

Het oog van de Schorpioen valt op alles wat ongewoon is. Een kroonluchter is dus niet bescheiden behangen met decoratie, maar groot en opvallend met veel, liefst zwarte, glanzende druppels. Op de donkerrood fluwelen bank liggen zwarte kussens van een glimmend zijde en op de vloer een rijk gedecoreerd, paars tapijt. Zo bekeken kan de Schorpioen tevreden om zich heen kijken en een toast uitbrengen met zijn sierlijke champagneglas van rood kristal.

Cheers!

Scorpio_bnr_must_haves_NL

Fotos © Living4Media

Hier kan je alle sterrenbeelden ontdekken

zodiac_nav

Ram Stier Tweelingen Kreeft Leeuw Maagd Weegschaal Schorpioen Boogschutter Steenbok Waterman Vissen

De sales begint vandaag

Aankomende sales