Computerkasten

Computerkasten

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorComputerkasten

Computerkasten

Waar in huis heb jij de computer staan? Veel mensen kiezen voor een computer in de woonkamer, voor zichzelf of voor de kinderen. Met een computer in de woonkamer is het mogelijk om mee te kijken met de bezigheden van je kinderen. Om je computer niet te nadrukkelijk aanwezig te laten zijn in je interieur, kun je kiezen uit verschillende computerkasten. Deze kasten bieden je meer opbergruimte en schermen de computer mooi af.

Een computerkast komt in verschillende modellen voor. Zo kun je kiezen voor een kast van teak, een kast in hoogglans wit of juist een kunststoffen computerkast. Welk model computerkast zou het beste in jouw interieur passen? Vaak hebben computerkasten laden en een speciale achterkant, om zowel je accessoires voor bij de computer als alle kabels kwijt te kunnen. Lees snel verder wat een computerkast voor jouw interieur kan betekenen!

Verberg je computer op fraaie wijze met computerkasten

Veel mensen vinden het aanzicht van een computer niet mooi. Het ziet er vaak slordig uit door alle kabels en daarnaast is het verre van gezellig. Met computerkasten kun je de computer verborgen in de woonkamer zetten. Ook zijn computerkasten als kantoormeubelen ideaal voor in je werk- of studeerkamer. Wanneer je weggaat, kun je de computer veilig verbergen in de computerkast voor bijvoorbeeld je kinderen of huisdieren. Wist je dat computerkasten vaak ook voldoende ruimte bieden om je tv in kwijt te kunnen? Evenals een computer, draagt ook een tv vaak niet bij aan een gezelligere sfeer in huis. Althans, als de televisie uitstaat! Met computerkasten verberg je het zwarte scherm van de tv voortaan netjes achter twee deurtjes.

DIY: computerkasten indelen

Van zichzelf zijn computerkasten vaak erg saai aan de binnenzijde. Reden genoeg om je computerkast op een leuke manier in te delen en aan te vullen met accessoires! Hieronder vind je een aantal tips om de ruimte van computerkasten op een functionele en gezellige manier in te vullen.
  • Computerkasten beschikken vaak over zowel laden als planken. Zorg ervoor dat deze relatief diep zijn, zodat je hier veel op en in kwijt kunt.
  • Zet op de bovenste plank apparaten als een scanner of een printer.
  • Gebruik de onderste plank voor de belangrijkste documenten, gecombineerd met een aantal fotolijstjes of beeldjes.
  • In de lades kun je de overige documenten en administratie kwijt.
Door je computerkast op deze manier in te delen, voorkom je dat het een grote chaos in de kast wordt. Daarbij wordt het met de beeldjes of fotolijstjes een stuk aangenamer om achter je computer te zitten. Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen.