Delen

Sagitarius_bnr_top_NL

Boogschutter en stijl

Sagitarius_bnr_style_NL

Een Boogschutter? Nee.. een musketier! Want zo gaat een Boogschutter door het leven. Opkomend voor de minder bedeelden in de maatschappij, is hij altijd op zoek naar avontuur, reizen en nieuwe bevindingen. De Boogschutter heeft een positieve kijk op alles, is veelzijdig en ambitieus en blijft zelfs optimistisch tijdens tegenslagen.

Deze idealist is betrouwbaar, oprecht en heeft een passie voor gerechtigheid. Met zijn diepzinnige geest heeft de Boogschutter een goede vooruitziende blik. Dat geeft hem de kwaliteiten en behoefte aan het opzetten van nieuwe projecten. Hij heeft die ook echt nodig, het geeft hem een gevoel van vrijheid.

Die vrijheidsdrang is terug te zien in het uiterlijk van de Boogschutter. Vanwege zijn behoefte aan nieuwe ontdekkingen en hang naar originaliteit, begeeft de Boogschutter zich al snel in artistieke, Bohemien kringen. Hier haalt hij zijn hart op aan unieke uitingen en de nadruk op individualiteit. 

Een vrouwelijke Boogschutter gaat niet voor klassieke jurken, maar voor losse, comfortabele broeken. Alles om zich gemakkelijk bij te voelen! Vrolijke, felgekleurde kleding en etnische patronen verwijzen naar de ideeën die de Boogschutter tijdens verre reizen heeft opgedaan.

Veel geel- en blauwtinten, jeans in combinatie met natuurlijke materialen benadrukken zijn open geest en actieve houding.

Sagitarius_bnr_small_NL

Boho

Er is geen andere stijl die beter past bij de Boogschutter dan de Boho stijl. Niets spreekt een Boogschutter meer aan dan de idealen van een Bohemien leven. De Boogschutter gaat met een sierlijke vrijgevochtenheid en positieve houding verantwoordelijkheden aan en kijkt altijd uit naar creatieve ideeën.

Een Boogschutter kiest niet voor één stijl en zal niet snel vallen voor bijvoorbeeld doorgewinterd klassiek. De Boogschutter gaat voor zelfbedachte, innovatieve oplossingen, vrolijke en heldere kleuren en opvallende combinaties. Modern, etnisch en creatief zijn daarbij de sleutelwoorden.

Zo bewaart een Boogschutter zijn boeken en tijdschriften in een open, lichte boekenkast, waar de literatuur samen met souvenirs uit verre landen mooi in tentoon gesteld staat. Houten, Afrikaanse maskers, lachende Boeddha-beeldjes en fleurige schilderijtjes uit Zuid-Amerika staan te pronken en herinneren de Boogschutter elke dag weer aan die inspirerende reizen. Een heerlijk gevoel!

De Boogschutter heeft een flexibele houding als het op inrichten aan komt. Opklapbare, lichtgewicht stoelen en tafels hebben de voorkeur. Zo kan er gemakkelijk veranderd en verschoven worden. Kussens hoeven niet alleen op de bank, maar mogen ook als extra zitting op de vloer liggen. Alles open en licht, maar vooral in vrolijk geel, rood en turquoise!

 

Magda van Astromarkt
Boogschutters willen vooral de ruimte en kiezen voor oversized. Weet je waarom XXL bij  Boogschutter hoort? Boogschutter heeft als bijpassende planeet Jupiter en dat is de grootste planeet in ons zonnestelsel. Daarom hebben ze liefst ramen met uitzicht,  geen of grote patronen, reusachtige banken en ruime fauteuils. Als dat alles niet in de woonkamer past, verhuizen ze de eettafel desnoods naar een slaapvertrek of nemen een opklaptafel. Van frutsels en miniaturen houdt de Boogschutter meestal niet, net zo min als van namaak of reproducties. Uitzondering: de dierenprint! Boogschutters schieten tegenwoordig liever raak in de liefde dan op jacht! Ze houden van puur, rotan, leer en zijde, van ongecompliceerd en van edelmetalen (wie niet?:)
Vind je de stijl van Boogschutter leuk maar ben je geen Boogschutter? Dat mag! Je horoscoop kan het accent op dit sterrenbeeld hebben of je Jupiter is belangrijk. Doe dan gewoon a la Boogschutter en kies voor flexibel en ruim met een toefje exotisch.
– Marga van Astromarkt (http://www.astromarkt.net/)

 

Sagitarius_bnr_interior_1_NL
Sagitarius_bnr_interior_2_NL
Sagitarius_bnr_interior_3_NL

Must-haves

De Boogschutter houdt van verhalen: elk item in huis heeft zijn eigen geschiedenis, is door een vriend gegeven of gekocht naar aanleiding van een bijzondere situatie. Zo ontstaat er een prachtige collectie aan exotische accessoires en meubels. Een Oosterse lamp, een Perzisch tapijt, een turquoise sidetable met gebogen pootjes en antiek beslag en veel rijk gedecoreerde kussens toveren een magische ambiance tevoorschijn. En dat maakt een Boogschutter helemaal happy!

Sagitarius_bnr_must_haves_NL
Fotos © Living4Media

Hier kan je alle sterrenbeelden ontdekken

zodiac_nav

Ram Stier Tweelingen Kreeft Leeuw Maagd Weegschaal Schorpioen Boogschutter Steenbok Waterman Vissen

De sales begint vandaag

Aankomende sales